cropped-kibo-april-2015-1-van-141.jpglogo2016

Dieren
De boerderij biedt onderdak aan diverse geitenrassen, schoonerbekerschaap en pony’s. Naast dit grote vee hebben we tal van kleindieren zoals pluimvee, konijnen, cavia’s en siervogels.

Spelen
Kinderen kunnen er spelen, vertrouwd raken met dieren en knuffelen met de tamme dwerggeitjes en konijnen. Behalve dieren heeft de boerderij een speeltuintje met glijbaan, zandbak, wiptoestellen en schommels. Ook is er een ruim terras om even uit te puffen met koffie of een ijsje.

Kinderfeestjes
Onze hooischuur is uitermate geschikt voor groepseducatie en natuurlijk kinderpartijtjes. Er kunnen feestjes gehouden worden op woensdagen, zaterdagen en zondagen. Voor meer informatie kijk bovenaan de pagina bij ‘kinderfeestje?’.

Rondleidingen
Scholen kunnen een rondleiding krijgen, en ook voor kinderdagverblijven biedt de boerderij faciliteiten. Een rondleiding kost 25 euro voor maximaal 24 kinderen, en kan op dinsdag- en donderdagmiddag gegeven worden (bel voor informatie: 020-682 2193, tussen 13.00 en 14.00 uur).

Activiteiten
Elk jaar houden we diverse seizoensgebonden activiteiten voor kinderen, zoals Pasen, het schapenscheerdersfeest, de Nationale Kinderboerderijen Dag, Dierendag, en tegen het einde van het jaar is er een Levende Kerststal. Veel activiteiten hebben een educatief tintje. Hiervoor is les- en demonstratiemateriaal aanwezig.