Steun de boerderij op een bijzondere manier en adopteer een dier!
Ja, je hoort het goed. Vanaf nu kan iedereen een dier adopteren bij Boerderij Westerpark. Buurtbewoners, bedrijven, scholen en alle andere vrienden van de boerderij steunen dragen zo op een leuke en nuttige mageit bruinnier bij. Word je adoptant? Dan mag je zelf het dier uitkiezen dat je adopteert.


Wat is adoptie?
Bij dieradoptie betaal je als adoptant voor minimaal een jaar de kosten die een dier met zich meebrengt. De kosten bestaan uit de voer- en verzorgingskosten, jaarlijkse entingen en wormkuren. Een groot dier kan ook door meerdere adoptanten voor een kleiner bedrag worden geadopteerd. En er zijn ook dieren of groepen dieren met één adoptant. Bekijk hier een overzicht van alle geadopteerde dieren.

Wat krijg je als adoptant ervoor terug?

Uiteraard de eeuwige dank van het dier dat je geadopteerd hebt.
Een mooie foto samen met het dier dat je geadopteerd hebt in vorm van een blaadje dat wordt gehangen in de adoptiefoom welke te vinden is in de hooikeet. Hoe meer adoptiefouders des te voller de boom zal worden.

Voorwaarden voor adoptie
Bij de adoptie van een dier horen wel enkele voorwaarden. We sommen het even op: Het geadopteerde dier blijft eigendom van de boerderij. Het geadopteerde dier blijft op de boerderij. De boerderij neemt zelfstandig beslissingen over het geadopteerde dier. De boerderij geeft informatie (per mail) over het geadopteerde dier aan de adoptant. De adoptant ontvangt (indien gewenst) een fotolijst met foto’s en informatie over het geadopteerde dier. De naam of bedrijfsnaam (evt. met logo) van de adoptant wordt op het adoptiebord op de boerderij geplaatst met de vermelding van het geadopteerde dier c.q. diergroep.

Kosten per dier per jaar
De adoptiebijdrage wordt per jaar betaald.

Grote dieren:

Koe € 400
Pony € 300
Schaap € 200
Geit € 200

Kleine dieren (en adoptie per groep):

Kip € 25
Konijnen € 50
Cavia’s € 25
Kat € 75
Gekko € 50
Vogelspin € 25
Vissen € 75

Neem gerust contact op met Maarten Hertzberger, bedrijfsleider van de boerderij.
m.hertzberger@boerderijwesterpark.nl.